nieuws

Kunststof aanrijdbeveiliging van Boplan op Logistica

Warehousing

Aanrijdbeveiligingen in het magazijn zijn traditioneel van staal. Die dienen voor heftrucks, machine afschermingen, voetgangers afzettingen, veiligheidshekjes voor kooiladders en belijning. Boplan brengt als alternatief kunststof aanrijdbeveiligingen op de markt. Deze hebben volgens deze fabrikant/leverancier bepaalde voordelen.

Kunststof aanrijdbeveiliging van Boplan op Logistica
Boplan

Het systeem is buigzaam en vervormt dus niet bij een aanrijding, het is door en door in de veiligheidsheidskleuren geel en zwart uitgevoerd, dus ook bij beschadiging blijft de kleur aanwezig en het is onderhoudsvrij. Als er toch door een zware aanrijding iets kapot gaat, is dit simpel te vervangen of te repareren. Het systeem werkt als ‘Lego’.  Het is in standaard onderdelen opgebouwd en geheel uitwisselbaar. Ook beschadigt de (betonnen) vloer niet bij een aanrijding. Het systeem is namelijk zodanig buigzaam, dat ook bij een zware impact, de vloer gespaard blijft. De Belgische producent wordt hier vertegenwoordigd door Boplan Nederland in Goirle.

 

Boplan Nederland, Hal 10, Stand B041

 


Reageer op dit artikel