nieuws

Kerstpakketten bezorgen Sligro-dc’s topdrukte

Warehousing

De vraag naar kerstpakketten zorgt op dit moment voor piekdrukte in de distributiecentra van Sligro. Leveranciers hebben bij de groothandel inmiddels 6.000 pallets geleverd met artikelen voor de kerstpakketten. De lopende band waarop ze worden ingepakt, draait volgens een Sligro-woordvoerder overuren.

Kerstpakketten bezorgen Sligro-dc’s topdrukte
Bij de Sligro-dc's zijn deze week in totaal 6.000 pallets met artikelen voor kerstpakketten geleverd.

Oktober is voor de afdeling Sligro Kerstpakketten de drukste maand voor kerstcadeaus. De meeste klanten bestellen dan hun kerstpakketen via een speciale website van Sligro. Daarbovenop komt dat de meeste producenten in oktober hun kerstpakketartikelen afleveren bij de dc’s van Sligro. Die leveringen, door in totaal tweehonderd vrachtauto’s, hebben deze week geleid tot files geleid in Veghel.

 

Producenten wereldwijd
De spreiding van landen waar de producten voor de kerstpakketten vandaan komen, wordt volgens de foodgroothandel steeds groter. De producenten van deze artikelen zijn onder andere gevestigd in Frankrijk, Italië, Zuid-Afrika, Indonesië, Vietnam, China, India, Pakistan, Chili en de Verenigde Staten. Ook de Nederlandse leveranciers zijn sterk vertegenwoordigd in de kerstpakketten van Sligro.
 

Landelijk netwerk
Sligro behoort tot de top drie van kerstpakkettenleveranciers in Nederland. De groothandel beschikt over een landelijk netwerk van 45 vestigingen waar kerstpakketten verkrijgbaar zijn.

Reageer op dit artikel