nieuws

Hoza bespaart rolcontainerkosten op Logistica

Warehousing

Rolcontainers raken in het gebruik vaak beschadigd. Hoza geeft rolcontainers een tweede leven. Met een revisiebeurt en modificatie kan de levensduur aanzienlijk worden verlengd tegen een relatief lage kostprijs.

Hoza bespaart rolcontainerkosten op Logistica
Hoza

Onlangs heeft rolcontainer leverancier Hoza Logistic Solutions een order verkregen voor het modificeren van verschillende uitvoeringen van een kar tot één generieke kar. Hierbij wordt gebruik gemaakt van bestaande onderdelen, aangevuld met nieuwe materialen.

 

Kostenbesparing en verminderde milieubelasting zijn de belangrijkste factoren geweest om te modificeren in plaats van het aanschaffen van nieuwe rolcontainers. Naast het onderhoud- en reparatieconcept heeft deze geheel nieuwe benadering als doel de levensduur van logistieke middelen te maximaliseren. Op de Logistica geeft Hoza inzicht hoeveel er valt te besparen op de kosten van het rolcontainerpark.

 

 

Info: Hoza Logistic Solutions, Hal 8, Stand C056

 

Logistica-dossier

Ga hier naar het uitgebreide Logistica-dossier op Logistiek.nl…

Reageer op dit artikel