nieuws

Heembouw lanceert op Logistica gronddatabank

Warehousing

Tijdens de Logistica wordt de vernieuwde site van de gronddatabank gelanceerd. Bezoekers van de Heembouw stand kunnen kennis maken met de gronddatabank en zelf zien wat de gronddatabank voor hen kan betekenen.

Heembouw lanceert op Logistica gronddatabank
Heembouw

Bouwgronden zijn schaars in Nederland en vaak moeilijk te vinden. Aannemer Heembouw uit Roelofarendsveen onderhoudt sinds 1996 een databank met daarin de gegevens van beschikbare bouwgronden voor bedrijfsgebouwen en kantoren.
 
De database is uitgegroeid tot een uniek bestand van meer dan 100 miljoen vierkante meter beschikbare bouwgronden. Het gaat hierbij niet alleen om gemeentelijke gronden, maar ook om gronden van particuliere aanbieders. Naast nieuwe locaties bevat de gronddatabank ook bestaande locaties die kunnen worden geherstructureerd of herontwikkeld.

   

Deze gegevens worden regelmatig bijgewerkt en zijn dus altijd up-to-date. De databank is te raadplegen via internet: http://www.gronddatabank.nl/

 

Info: Heembouw, Hal 10, Stand B040

 

Logistica-dossier

Ga hier naar het Logistica-dossier op Logistiek.nl…

Reageer op dit artikel