nieuws

ExpressCube is nu ook te huur

Warehousing

De ExpressCube is nu ook te huur. Deze meet- en weegcomputer bepaalt binnen drie seconden lengte, breedte, hoogte (volume) én gewicht van een pakket.

ExpressCube is nu ook te huur
ExpressCube

Onder de naam ExpressCubeRent is het systeem voor minimaal 1 maand, of langere perioden te huren. De ExpressCube is speciaal ontwikkeld voor gebruik in logistieke omgevingen, zoals magazijnen, pakruimtes van logistieke dienstverleners, groothandels en voor koerierdiensten die pakketten en dozen verzenden.

  

Door het pakket te scannen tijdens het meten, worden de gegevens ervan direct gekoppeld. Het werkstation biedt de mogelijkheid om naast de ExpressCube ook een scanner, pc, beeldscherm en rollenbanen te integreren.

   

De computer is uitgerust met een handenvrije barcode identificatie, de ScanWatch, voor een gecontroleerd sorteerproces: Scan to Put, Scan to Pick, Scan to Sort.

 

Info: Ergolog ExpressCube, Rossum

Reageer op dit artikel