nieuws

Duranmatic levert ook Syrinx weegversterkers

Warehousing

Duranmatic levert vanaf nu ook de producten van Syrinx Industrial Electronics uit de Noord-Hollandse plaats Zwaag. Duranmatic zal de verkoop van de ijkwaardige weegversterkers van Syrix voor de Benelux voor haar rekening nemen.

Duranmatic levert ook Syrinx weegversterkers
Duranmatic levert ook Syrinx weegversterkers

De weegproducten van Syrinx worden onder andere in de voedingssector, het bulktransport en de transportsector in het algemeen gebruikt. De leverancier van weegapplicaties ontwikkelde voor integratie met besturingssystemen allerlei interfaces. De interfaces die Syrix ontwikkelde zijn onder andere beschikbaar voor Profibus, Canbus en Modbus / TCP. Naast weegversterkers levert Duranmatic onder andere ook oplossingen zoals dataterminals en scanners, labelprinters, RFID-readers en antennes.

Reageer op dit artikel