nieuws

CurTec laat zich niet kisten op Logistica

Warehousing

Naast de bekende beugelkisten presenteert CurTec standaard dekselkisten en UN dekselkisten. UN dekselkisten zijn gecertificeerd voor opslag en transport van gevaarlijke goederen. Tijdens de Logistica zal hiervan ook een speciale toepassing worden getoond.

CurTec laat zich niet kisten op Logistica
Curtec

Tijdens de beurs presenteert CurTec ook haar nieuwe flexibele orderpick kist. Met deze kist wordt een open ruimte gecreëerd zonder legbord stellingen in een orderpick zone. Zijn de kisten tijdelijk niet nodig, kunnen ze ruimtebesparend aan de zijkant worden geplaatst. Deze orderpick kist toepassing zal in combinatie met een RFID orderpick oplossing ook op de beurs worden getoond.

 

Info: CurTec Nederland, Hal 8, Stand E086

Reageer op dit artikel