nieuws

BITO Systems toont modulair werkpleksysteem op Logistica

Warehousing

BITO Systems toont modulair werkpleksysteem op Logistica
BITO Ergo

BITO Systems toont op Logistica haar nieuwe modulaire werkpleksysteem BITO Ergo. Hiermee kunnen opslag-, bevoorradingszones en assemblageplaatsen worden (her)ingericht.

Het systeem bestaat uit metalen buizen die met koppelstukken verbonden worden. Het robuuste werkpleksysteem is flexibel, uitbreidbaar en montagevriendelijk op te bouwen. Het systeem is verkrijgbaar in drie versies: van afzonderlijke onderdelen tot volledige bouwpakketten of voorgemonteerde stellingen op maat. De leverancier stelt bovendien een softwarepakket ter beschikking waarmee de klant zelf zijn ideale opstelling in 3D kan ontwerpen. Op Logistica worden dagelijks softwaredemonstraties georganiseerd.

 

 

 

 

 

 

 

Overig beursnieuws

De Adapta Flow is een tool om statische palletstellingen snel en gemakkelijk om te vormen tot dynamische stellingen. Het systeem bestaat uit inlegsegmenten met voorgemonteerde rollenbedden of rollenbanen die op de liggers van palletstellingen worden gelegd. Dit systeem bestaat zowel voor stukgoederen als voor pallets. Ook nieuw is de Soft-touch handgreep. Hiermee laten de BITO-bakken zich beter hanteren.

 

Info: BITO Systems, Hal 9, Stand B040

 

 

Reageer op dit artikel