nieuws

Beurscatalogus nu al beschikbaar

Warehousing

Beursbezoekers die zich vooraf goed willen voorbereiden kunnen nu al de Beurscatalogus inzien. Vandaag verschijnt het vakblad Logistiek met de catalogus als bijlage.

Beurscatalogus nu al beschikbaar
Beurscatalogus Logistica 2009

"Met één dag beursbezoek bent u weer volledig op de hoogte van wat er op de markt te vinden is", zo schrijven projectmanager Frank Klein Tank en Anton van Loon (directeur Stichting Logistica) eendrachtig in een gezamenlijk voorwoord. Logistica en ICT & Logistiek met ruim 350 exposanten bieden een gevarieerd en compleet expositieprogramma.

 

Ruim exposantenoverzicht

Een beurscatalogus geeft vanzelfsprekend een uitgebreid overzicht van de standhouders, die zich gaan presenteren. Behalve korte profielen staan de exposanten ook gerangschikt in de sectoren, waarin beursorganisatie VNU Exhibitions de beurs heeft onderverdeeld. Handig, want hoewel bedrijven met een vergelijkbaar aanbod zoveel mogelijk bij elkaar zijn gezet, blijkt uit het sectorenoverzicht dat bepaalde productgroepen toch in alle hallen te vinden zijn. Dan is een dergelijk overzicht en een goede routebepaling vooraf beslist de moeite waard. De plattegrond in het hart van de catalogus is daarbij zeer welkom.

 

Lezingen en evenementen

Verder geeft de beurscatalogus een nuttig overzicht van de vele lezingen die worden gehouden op de beursvloer in specifiek daarvoor ingerichte theaters. Natuurlijk is er aandacht voor de uitreiking van de Logistica Award en de vier genomineerden, die laten zien wat het innovatieniveau op dit moment is. De Forklift Arena, het Scala Logistica, de Innovatie Tours, het heftruckkampioenschap NKIT, alles komt in woord en beeld aan bod.

 

Abonnees ontvangen de beurscatalogus vandaag samen met vakblad Logistiek.

Niet-abonnees kunnen een exemplaar aanvragen door een mail te sturen naar de redactie.

 

Reageer op dit artikel