nieuws

“Wij doen niet moeilijk” op Logistica

Warehousing

De Packmate van Easypack wordt door EVC tijdens de Logistica 2009 gelanceerd.
Dit beschermingsmiddel bestaat uit papierkussens voor de bescherming van kwetsbare lading. EVC is een van de vijf partners van wijdoennietmoeilijk.nl.

“Wij doen niet moeilijk” op Logistica
Packmate

De Packmate werkt met 100 procent gerecycled, olievrij en PH neutraal hoogkwalitatief papier. Het systeem zorgt er volgens de leverancier EVC voor dat er maar liefst 60 maal meer output ten opzichte van de originele invoer wordt gegenereerd.

 

Vullingsgraad

Uit een rol enkel laags papier van 300 meter lang en 10 kilogram wordt met een snelheid van23 meter per minuut één kubieke meter beschermingsmateriaal gemaakt. Het wisselen van een rol papier kan door één persoon gedaan worden. De bediening van de machine is volgens de leverancier heel eenvoudig en vereist geen specifieke operator of opleiding.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samenwerking

Het samenwerkingsverband wijdoennietmoeilijk.nl bestaat uit: Logistore, Logident, Logitrade, EVC en Leenstra. Samen demonstreren zij de bezoeker van de Logistica onder andere besparende oplossingen voor opvullen, inpakken, wegen, meten, picking, detecteren en het volgen van uw goederen (tracking & tracing).

 

WijDoenNietMoeilijk.nl, hal 8, stand B070

 

 

 

Reageer op dit artikel