nieuws

VLM-congres tijdens Logistica gaat naar één dag

Warehousing

Aanvankelijk was het de bedoeling een tweedaags Europees congres te organiseren op 11 en 12 november met als naam ‘Eurolog’. Helaas is wegens gebrek aan belangstelling en inkomsten uit sponsoring uiteindelijk gekozen voor één dag. Deze ene dag zal verder gaan onder de naam VLM Najaarscongres.

VLM-congres tijdens Logistica gaat naar één dag
VLM congres gaat naar één dag

Op 11 november zal het jaarlijks VLM Najaarscongres plaatsvinden met als thema ‘logistieke verantwoordelijkheden voor de toekomst ‘. Op deze dag geven een aantal sprekers hun visie op dit thema waaronder Prof. Walther Ploos van Amstel, Prof. Jan Fransoo, Michael Wisbrun (foto), ceo KLM Cargo.

 

Voorverkiezing Logistiek Manager van het Jaar

Direct na de lunch is de voorverkiezing van de Logistiek Manager van het Jaar. Vijf jonge logistieke zwaargewichten gaan met elkaar de strijd aan voor de titel ‘Logistiek Manager van het Jaar 2009′. Na deze voorverkiezing zijn er ’s middags meerdere parallelle workshops waaronder de interactieve workshop ‘Logistieke innovaties in praktische bedrijfsvoering’.

 

VLM-congres tijdens Logistica

Het VLM Najaarscongres eindigt tijdig om deelnemers de gelegenheid te geven de vakbeurs Logistica te bezoeken. Gelijktijdig met Logistica wordt ook de beurs ICT & Logistiek georganiseerd. Beide beurzen zijn voor alle bezoekers van het VLM Najaarscongres gratis te bezoeken.

Na deze interessante middag is de dag nog niet afgelopen. Tegen betaling kan ’s avonds worden aangeschoven bij het diner ter ere van de uitreiking van de Nederlandse Logistiek Prijs 2009 en de ELA-award.

Reageer op dit artikel