nieuws

Tosec heeft grootste zijlader van Nederland

Warehousing

Constructie staalplaat fabrikant en leverancier Tosec in Zwolle heeft de grootste elektrische meerweg zijlader van Nederland aangeschaft bij Hubtex Nederland. De zijlader is gebaseerd op een standaarduitvoering met grotere afmetingen en een hogere restcapaciteit.

Tosec heeft grootste zijlader van Nederland
Tosec Hubtex

De zijlader is door Hubtex gebouwd voor het transport, laden en lossen van massieve staal platen met een gewicht van 8.500 kilogram. Deze platen kunnen tot op een hoogte van 6.000 millimeter worden weggezet in de door Tosec ontworpen cassette stellingen.

   

De machine is geschikt voor zowel binnen- als buiten inzet en is voorzien van elastische banden. Zowel de lastwielen als de aandrijfwielen zijn dubbel uitgevoerd en in een pendelend frame opgehangen. Hierdoor wordt de vloerbelasting druk enorm gereduceerd en het rijcomfort verbeterd.

 

Verder is de machine voorzien van een afneembaar langgoed vorkenbord, waarmee de machine multifunctioneel inzetbaar is.

 

 

Reageer op dit artikel