nieuws

Rhenus verdubbelt opslagcapaciteit in Tilburg

Warehousing

Rhenus Contract Logistics heeft een tienjarig contract afgesloten met het logistiek vastgoedontwikkelaar Goodman voor de huur van het gehele distributiecentrum in Tilburg. Rhenus maakt al sinds 2000 gebruik van de helft van dit pand, maar krijgt nu de beschikking over de volledige 31.000 vierkante meter.

Rhenus verdubbelt opslagcapaciteit in Tilburg
Rhenus heeft in Tilburg nu de beschikking over 30.000 vierkante meter opslagruimte.

Rhenus gebruikt het pand van Goodman als Europees distributiecentrum (EDC) voor haar klanten in de life sciences, technologie en business-to-customer sales sectoren. Door de uitbreiding kan de logistiek dienstverlener de opslag-en distributie-activiteiten voor haar klanten verder uitbouwen.

 

Multimodale locatie

De multimodale mogelijkheden en de centrale ligging tussen Rotterdam en Antwerpen zijn de voornaamste redenen waarom Rhenus zijn opslagcapaciteit in logistieke hotspot Tilburg verder wilde uitbreiden.

Alphons van Erven, Division Director Rhenus Contract Logistics zegt hierover. "Deze locatie in Tilburg is aantrekkelijk voor ons en onze klanten want geeft snelle toegang naar een binnenwater terminal en naar de belangrijkste snelwegen. Het gebouw voldoet bovendien aan de operationele en veiligheidseisen die we stellen aan al onze nieuwe distributiecentra."

 

 

 

 

 

 

Reageer op dit artikel