nieuws

Groothandel & Logistiek wijzigt beursnaam

Warehousing

Voortaan heet de vakbeurs Groothandel & Logistiek: Bedrijf en Logistiek. De naamswijziging biedt een breder bereik, stelt beursorganisator Bosman uit Geldrop. De elfde editie van de beurs vindt op 10 en 11 november 2010 plaats in het Beursgebouw Eindhoven.

Groothandel & Logistiek wijzigt beursnaam
Bedrijf en Logistiek logo

Naast de nieuwe naam wordt ook de huisstijl, logo (zie foto) en website van de beurs aangepast. De vakbeurs biedt bedrijven een business-to-business (B2B) platform aan voor de interne logistiek.
  

Speerpunten zijn ‘Inslag, Opslag en Uitslag‘, waarbij veel facetten van de interne logistiek worden belicht. Exposanten presenteren de nieuwste ontwikkelingen op product- en kennisniveau, gericht aan beslissers van een breed en specifiek publiek dat zoekt naar (interne) logistieke oplossingen voor hun bedrijf.

 

 

 

Reageer op dit artikel