nieuws

Egemin sluit partnerships in Zuidoost Azië

Warehousing

Egemin Automation versterkt zijn aanwezigheid in Zuidoost Azië met twee nieuwe strategische partnerships. Het betreft een nauwe samenwerking met Cotmac Electronics in India en THOK in China.

Egemin sluit partnerships in Zuidoost Azië
Egemin THOK

Na strategische partnerships met andere Chinese logistieke integratoren sloot Egemin onlangs een vierde samenwerkingsovereenkomst met Tian Hai Oukang Technology Information (THOK). THOK gaat voor Egemin AGV-projecten integreren op de Chinese markt, in de belangrijke industriële regio tussen Hong Kong en Shanghai. Egemin boort met deze partnership een nieuwe Chinese regio met veel marktpotentieel aan.

 

India

Cotmac en Egemin gaan met dit partnership samenwerken op de Indiase logistieke automatiseringsmarkt en samen logistieke projecten realiseren. Cotmac Electronics maakt deel uit van de grotere Cotmac Group en is actief op het gebied van industriële automatisering voor machinebouwers uit de textiel, staal en chemische industrie.

 

Samenwerking 

De overeenkomst vloeit voort uit de succesvolle samenwerking met Cotmac eerder dit jaar. Daarbij integreerde Cotmac samen met Egemin een groot logistiek concept voor de nieuwe tandwielkastenfabriek van Hansen Transmissions in Coimbatore. Egemin is momenteel ook actief voor Hansen Transmissions in Tianjin (ten zuiden van Bejing) en integreert hier een volautomatisch palletmagazijn voor Hansen’s nieuwste productie-unit voor windturbine-aandrijvingen voor de Chinese markt. Eerder dit jaar werd ook een AGV-systeem geleverd aan AGV-integrator Mirle.

 

 

Reageer op dit artikel