nieuws

BMWT publiceert serie veiligheidsbrochures

Warehousing

Branchevereniging BMWT komt met vernieuwde brochures uit de Veilig Werken Met-serie. De brochure De heftruck was al gereed en nu zijn ook de brochures Magazijnstellingen, De hoogwerker, De verreiker en Hijswerktuigen beschikbaar.

BMWT publiceert serie veiligheidsbrochures
Heftruckongeval

De Veilig Werken Met (VWM)-brochures kunnen door bedrijven worden ingezet bij het veiligheidsbewust maken van medewerkers. BMWT-voorzitter Anton van Loon: "De VWM-brochures worden door veel bedrijven ingezet bij het veiligheidsbewust maken van medewerkers. De brochures kunnen bijvoorbeeld een leidraad vormen bij veiligheidsbijeenkomsten. Ook kunnen bedrijven de brochures inzetten om de kennis van uw medewerkers op te frissen of verder te vergroten." 

  

Beschikbare brochures
Op dit moment zijn nu dus op het gebied van logistiek materieel de volgende brochures beschikbaar:

  • De heftruck;
  • Magazijnstellingen;
  • De hoogwerker;
  • De verreiker;
  • Hijswerktuigen.

In de komende maanden komen ook nog de brochures VWM Tractiebatterijen en VWM Uitrustingsstukken beschikbaar. Daarnaast zijn er ook een aantal brochures beschikbaar op het gebied van bouwmaterieel; ook deze zijn vernieuwd. Het gaat daarbij om Veilig Werken Met De graafmachine en De wiellader. Op korte termijn volgt ook nog de brochure VWM Grondverzetmachines in vervuilde grond.

 

Bestellen
U kunt de brochures bestellen door het bestelformulier in te vullen op de BMWT-website.

Reageer op dit artikel