nieuws

Ancra laadt en lost automatisch op Logistica

Warehousing

Ancra Systems introduceert op de Logistica een nieuwe modulaire kettingbaan voor het automatisch laden en lossen van vrachtwagens binnen een shuttle-inzet. Het nieuwe systeem is geschikt voor nieuwe en bestaande trailertypen. Het systeem kan met minimale aanpassingen aan het chassis worden geïnstalleerd.

Ancra laadt en lost automatisch op Logistica
Ancra

De modulaire kettingbaan halveert volgens Ancra de levertijd en verlaagt het investeringsbedrag met ruim 10 procent. Deze kettingbaan is opgebouwd uit nieuw ontwikkelde, gestandaardiseerde componenten die rechtstreeks op het chassis worden gemonteerd. Hierdoor past de kettingbaan op verschillende soorten en merken carrosserieën. Vooral binnen de shuttletransporten tussen productielocaties en warehouses komt het automatisch laden en lossen goed tot zijn recht.

 

Ancra Systems, Hal 8, Stand D039

Reageer op dit artikel