nieuws

Albany opent snelroldeur op Logistica

Warehousing

De nieuwe RapidRoll 3000 van Albany Door Systems is in de XXL-uitvoering als aluminium snelroldeur voor intensief gebruikte deuropeningen ontwikkeld. Deze snelroldeur kan met een doorrijhoogte tot 6 meter, een breedte tot 8 meter en een deuroppervlak tot 36 vierkante meter worden geleverd. Ondanks het grote oppervlak voldoet de deur aan de windweerstandsklasse 3 conform EN 12424.

Albany opent snelroldeur op Logistica
Albany snelroldeur

De zijdelen van de RapidRoll 3000XXL bestaan standaard uit verzinkt staal en worden indien gewenst gemoffeld conform RAL. Ook het deurpaneel, dat bij buitendeuren continu wordt blootgesteld aan weer en wind, is dankzij de geëloxeerde aluminiumlamellen bestand tegen de zwaarste beproevingen. De openings- en sluitsnelheden zijn respectievelijk 0,6 en 1,8 m/s.

 

Albany Door Systems, Logistica, Hal 8, Stand C070

Reageer op dit artikel