nieuws

Toyota zoekt oudste BT handpallettruck

Warehousing

Toyota Material Handling is op zoek naar de oudste, nog in gebruik zijnde, BT handpallettruck in Europa. Met deze lucratieve zoektocht wil het merk de kwaliteiten van haar handpallettrucks extra benadrukken.

Toyota zoekt oudste BT handpallettruck
Toyota zoekt oudste BT handpallettruck

De eigenaar van de oudste handpallettruck in Europa wordt beloond met een gratis exemplaar uit de moderne BT LHM230 serie.

 

Tot 18 september 2009 kunnen eigenaren van een  dergelijke ‘antieke’ BT handpallettrucks hun oude truck online aanmelden via de website van Toyota Material Handling Nederland, of via telefoon: (088) 864 25 00.

 

Aan de hand van het serienummer, (meestal) te vinden binnenin het A-frame en/of een foto, kan de leeftijd van de palletwagen vastgesteld worden.

 

Historie

Sinds de introductie van de eerste handpallettruck in 1947 zijn er al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht en hebben de BT pallettrucks zich steeds verder ontwikkeld. Sinds 2005 hanteert het merk de ‘Life Time Guarantee’ voor haar handpallettrucks. Hiermee wordt een levenslange garantie op de vorkframes gegeven. Dit biedt de eigenaar zekerheid met betrekking tot een te verwachten lange levensduur en maximale inzetbaarheid.

Reageer op dit artikel