nieuws

Stork stapt in nieuwe en gebruikte Hysters

Warehousing

Barloworld Intern transport heeft onlangs 6 nieuwe Hyster heftrucks geleverd bij Stork Gears & Services in Rotterdam. Daarnaast is er ook nog een gebruikte heftruck aangeschaft om te kunnen experimenteren met personele uitbreiding.

Stork stapt in nieuwe en gebruikte Hysters
Stork Hyster

Vijf machines zijn elektrische driewielers van het nieuwe type JXNT en kunnen tot 2 ton tillen. Mede door de kleine draaicirkel en hoge productiviteit zijn deze heftrucks geschikt om ook in kleine ruimtes bij Stork goed te kunnen werken. Ook is er een nieuwe Hyster H5.5FT geleverd. Deze LPG-heftruck heft 5500 kg op een lastzwaartepunt van 600 mm en zal voornamelijk buiten gebruikt worden voor het transport van (onderdelen) van tandwielkasten. Daarvoor is de heftruck voorzien van een gesloten stalen cabine met verwarming, airconditioning, ruitenwissers en spiegels. Tevens is deze truck uitgerust met een drie-traps full free lift mast die een zeer lage doorrijhoogte mogelijk maakt, een integrale vorkenversteller, een sideshift en radio/cd-speler.

 

Snelle keuze

De keuze voor Barloworld was volgens logistiek manager Bruggeling van Stork Gears & Services eenvoudig. De kwaliteit van het merk en de serviceverlening zijn volgens zijn eigen ervaring goed. "Dan kan worden volstaan met een korte marktverkenning en kan het beslissingsproces wat mij betreft snel doorlopen worden." Stork Gears & Services is onderdeel van de technische divisie van de multinational Stork B.V.. Dit onderdeel is gespecialiseerd in het repareren en herstellen van tandwielkasten en tandwielen voor de scheepvaart en industrie.

Reageer op dit artikel