nieuws

Lidl huurt voormalig dc Whirlpool

Warehousing

Supermarktketen Lidl huurt sinds kort het voormalige distributiecentrum van Whirlpool in Oosterhout. Het pand bestaat uit circa 33.000 vierkante meter bedrijfsruimte en circa 385 vierkante meter kantoorruimte met een ruim buitenterrein.

Lidl huurt voormalig dc Whirlpool
Lidl huurt dc in Oosterhout en pleegt nieuwbouw in Sint-Niklaas

Op de dag van het vertrek van Whirlpool heeft Lidl het distributiecentrum betrokken. Het Duitse supermarktconcern heeft deze magazijnlocatie in gebruik voor de opslag van non-food artikelen. De afdeling Logistics van DTZ Zadelhoff begeleidde de eigenaar, AB CPFM Europroperty Fund, bij deze transactie.

 

Nieuw dc

De Duitse discounter kondigde vorige week ook aan dat het een nieuw distributiecentrum gaat bouwen in het Belgische Sint-Niklaas. Volgens de verantwoordelijk projectontwikkelaar Warehouse De Pauw (WDP) zal de bouw waarschijnlijk in het voorjaar van 2010 beginnen. De komst van dit dc levert 150 extra banen op in de regio Sint-Niklaas.

 

Reageer op dit artikel