nieuws

Intrans en Lima werken samen in Benelux

Warehousing

Het importeurschap voor Mitsubishi vorkheftrucks en magazijntrucks wordt nu ook in België en Luxemburg uitgevoerd door Intrans. Daarmee wijzigt de bedrijfsnaam in Intrans Benelux. Gelijktijdig zijn ook de dealeractiviteiten van Mitsubishi Intrans in Raamsdonksveer en Lima Waalwijk samengevoegd. Deze nieuwe onderneming gaat verder onder de naam Lima Intern Transport in Waalwijk.

Intrans en Lima werken samen in Benelux
Intrans

Beide ondernemingen komen onder leiding van algemeen directeur Dick van der Staaij. Het management van de Lima Intern Transport bestaat verder uit Guido Jaspars en Roy Scheepers. Het leveringsprogramma van Mitsubishi zal via het bestaande dealernetwerk in de Benelux verkocht en onderhouden worden. Het voornemen is dit dealernetwerk verder uit te breiden.

 

Hoofdkwartier

Nog deze maand verhuist het hoofdkwartier van Intrans van Raamsdonksveer naar Waalwijk. "We kunnen op die manier vanuit een centrale locatie en met een enthousiaste groep mensen een grotere keuze aan nieuwe en gebruikte trucks, een grotere  verhuurvloot en eigen transportmogelijkheden onze klanten nog beter van dienst zijn", verklaart Dick van der Staaij. Met de inlijving van Lima met vestigingen in Waalwijk, Budel en Ittervoort zijn de merken Mitsubishi, Nichiyu, Merlo verreikers en het importeurschap van Aislemaster vorkheftrucks vertegenwoordigd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dick van der Staaij

Reageer op dit artikel