nieuws

Engels ontwikkelt persluchtflessenkar voor ziekenhuizen

Warehousing

Engels Logistics heeft recent een opdracht gekregen om een kar te ontwikkelen waarin persluchtflessen op een veilige manier kunnen worden vervoerd. Het intern transport van persluchtflessen naar de verschillende afdelingen in ziekenhuizen is een dagelijkse handeling die niet geheel zonder risico is.

Engels ontwikkelt persluchtflessenkar voor ziekenhuizen
Engels ontwikkeld persluchtflessenkar voor ziekenhuizen

Vaak gebeurt dit in onveilige omstandigheden, door onnauwkeurige stapeling op een kar zonder veiligheidsvoorzieningen.De nieuwe persluchtflessen-kar is universeel inzetbaar voor de gangbare diameters persluchtflessen. Per kar kunnen 18 persluchtflessen in 3 verschillende diameters worden vervoerd. De flessen worden op hun plaats gehouden door speciaal op maat gemaakte inserts. Van elke insert worden 2 exemplaren aangeleverd, zodat het mogelijk wordt om op de flessenbehoefte van dat moment in te spelen.

 

Staartverzegeling

Ook voor het controleren van de interventie-uitrusting heeft Engels een eenvoudige oplossing. Door het aanbrengen van een staartverzegeling na het vullen van kar of tas, kan in één oogopslag worden gezien of deze nog volledig is, wat van levensbelang is.

De staartverzegelingen hebben een unieke nummering, waardoor registratie mogelijk wordt en de kwaliteit van het aanvullen is geborgd. De staartverzegelingen zijn voorzien van een afscheurzone, waardoor de zegel eenvoudig verbroken wordt. Eenmaal afgebroken, kan de verzegeling niet meer gebruikt worden.

 

Bron: Medicalfacts.nl

Reageer op dit artikel