nieuws

Combilift levert 10.000e zijlader

Warehousing

Combilift – producent van 4-weg zijladers – beleefde onlangs weer een mijlpaal. De 10.000e machine rolde van de productielijn in het Ierse Monaghan. Deze 6 tons machine is afgeleverd bij Weyerhaeuser – ’s werelds grootse leverancier van houtproducten – en is gevestigd vlakbij Vancouver.

Combilift levert 10.000e zijlader
Combilift

Dit bedrijf werkt met producten van wel 20 meter lang en de zijlader speelt een belangrijke rol in het veilig transporteren van de goederen. De machine is speciaal aangepast naar de wensen van de klant. Gedurende 2008 hebben zij reeds 108 machines besteld van dit type. Voor Nederland is MABO-lifting Nederland uit Enkhuizen de importeur van Combilift.

 

Trailer

In samenwerking met transportbedrijf Boots uit Hem is er een trailer ontwikkeld voor het vervoer van zijladers en heftrucks. De trailer is bij carrosseriebouwer Feld in Hoorn gebouwd en heeft een laadvloer van 13 meter inclusief de zwanenhals. Dankzij een in hoogte verstelbaar dak kan het machines meenemen met een doorrijhoogte tot maar liefst 3.30m. Voor machines breder dan 2,50m kunnen de achterkanten omwijd worden gezet.

 

Reageer op dit artikel