nieuws

Voorrondes en finale NKIT tijdens Logistica 2009

Warehousing

De 14e editie van het Nederlands Kampioenschap Intern Transport (NKIT) vindt dit jaar plaats tijdens de vakbeurs Logistica in Utrecht. Op donderdag 12 en vrijdag 13 november kwalificeren de beste rijders zich voor de grote finale die op zaterdag 14 november wordt gehouden. Wie wordt in de ‘Forklift Arena’ de Kampioen van Nederland?

Voorrondes en finale NKIT tijdens Logistica 2009
NKIT

Veilig werken is de belangrijkste eigenschap van een goede heftruckchauffeur. Wie veilig werkt, maakt minder fouten en minder schade. Dat levert niet alleen een kostenbesparing op, maar is in veel gevallen ook erg productief.
 
Tijdens het NKIT staan veiligheid en vakmanschap centraal. De 14e editie van het Kampioenschap vindt plaats in de Forklift Arena tijdens de vakbeurs Logistica die in november in de Jaarbeurs in Utrecht wordt gehouden. Naast het Kampioenschap biedt de Forklift Arena gedurende de Logistica week volop ruimte aan diverse leerzame en indrukwekkende demonstraties waarbij veiligheid, vakmanschap en kwaliteit rondom intern transport voorop staan.
 

Inschrijven
Deelname aan het NKIT staat open voor elke goed geïnstrueerde heftruckchauffeur die beroepsmatig met hef- en/of magazijntrucks omgaat. Op vijf uitdagende onderdelen wordt gekeken wie het meest veilig binnen de gestelde tijd de opdracht uitvoert. Er wordt gereden met elektrische heftrucks en mogelijk ook met reachtrucks. Per bedrijf kunnen maximaal vijf deelnemers worden aangemeld. Stuur voor aanmelding een mailtje naar nkit@buroandersom.nl of gebruik het inschrijfformulier op www.nkit.nl.
 

Sponsors
De sponsors die dit jaar het NKIT mogelijk maken zijn: Jungheinrich Nederland, Toyota Material Handling Nederland, AtletBMWT Train, Exide Technologies, Savas Seating, Meijer Special Equipment, Blanken Controls, Randstad Uitzendbureau, Yale Nederland, Blom Opleidingen en Faber Pallets.
 
De organisatie van het NKIT is in handen van Buro Andersom uit Wehl.  

 

 InschrijfformulierNKIT2009.doc
Reageer op dit artikel