nieuws

Dynaseal wordt Hörmann

Warehousing

Dockequipmentspecialist Dyna Seal gaat vanaf juli 2009 verder onder de naam Hörmann Alkmaar. Dyna Seal maakt sinds 2002 deel uit van de Duitse Hörmann-groep. De formele naamverandering is de laatste stap naar volledige integratie.

Dynaseal wordt Hörmann
Hormann

Beide ondernemingen maken nu samen onder andere docklevellers, dockshelters, dock- en snelloopdeuren en voorzetsluizen. De afgelopen jaren investeerde Hörmann bij Dynaseal in Alkmaar in het verhogen van de automatiseringsgraad, het versterken van de innovatiekracht en het verbeteren van het productieproces. Het internationale Hörmann-netwerk, met vestigingen en partners in meer dan dertig landen, zorgde voor een steeds grotere vraag naar dockequipement.

 

Uitbreiding

In 2007 breidde men twee productiehallen voor docklevellers uit met een oppervlakte van 2.000 m2. Recentelijk werden deze hallen met elkaar verbonden. Circa 100 medewerkers werken nu samen op één grote oppervlakte met optimale productieprocessen. De vestiging in Alkmaar beschikt hierdoor over voldoende productiecapaciteit voor de nabije toekomst.

 

 

Reageer op dit artikel