nieuws

DylanGroup bouwt magazijn op Borchwerf

Warehousing

Handels- en productiebedrijf DylanGroup start deze week met de bouw van een nieuw buizenmagazijn op bedrijventerrein Borchwerf bij Roosendaal. Het pand inclusief kantoor komt te staan op een kavel van 25.000 vierkante meter. Nieuwbouw is volgens Dylan vooral nodig om de logistieke operatie van het bedrijf te verbeteren.

DylanGroup bouwt magazijn op Borchwerf
DylanGroup bouwt nieuw magazijn op Borchwerf bij Roosendaal

Het nieuwe magazijn zal na oplevering werk gaan bieden aan ronde de vijftig mensen. Het pand beschikt straks over dertig bovenloopkranen en drie zaagmachines.

 

Logistiek verbeteren

Met de bouw van een nieuw magazijn op Borchwerf is het de bedoeling dat de DylanGroup de komende jaren haar logistieke operatie verder kan verbeteren en kan inspelen op de toekomstige groeiverwachting.

 

Stalen buizen

DylanGroup is een internationaal handels- en productiebedrijf met vestigingen in onder andere Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Oostenrijk, Egypte en Abu Dhabi. Het bedrijf levert wereldwijd stalen buizen, fittingen, flenzen, stafstaal en afsluiters voor onder meer de (petro)chemische industrie, de energiesector, de apparatenbouw en de offshore. Er wordt zowel uit voorraad geleverd als specifiek maatwerk dat gemaakt wordt door de eigen productie afdeling.

 

Eerste paal

De officiële start van de bouw is komende vrijdag 17 juli. R.G. Brix, oprichter en eigenaar van de DylanGroup, zal dan symbolisch de eerste paal slaan voor de bouw van het nieuwe magazijn op Borchwerf bij Roosendaal.

 

Reageer op dit artikel