nieuws

Scannen en telefoneren met één apparaat

Warehousing

Scannen en telefoneren met één apparaat
Parlando ACD M250

De M250 van ACD handheld scanner is er nu ook in een uitvoering waarmee telefoongesprekken gevoerd kunnen worden over het GSM netwerk.
Met de ACD Phone zijn medewerkers zo altijd bereikbaar en kunnen problemen onmiddellijk worden opgelost, zonder dat men de werkplek hoeft te verlaten.

De ACD M250 + Phone is voorzien van een UMTS/GPRS-card en een draadloos personal area network module (WPAN), oftewel Bluetooth. Hiermee kunnen medewerkers hands free communiceren met behulp van een Bluetooth Headset. Deze robuuste handterminal is volgens leverancier Parlando geschikt voor  logistieke-, handels- en productieomgevingen, waar zware eisen gesteld worden aan de apparatuur. De ACD Phone is modulair opbouwbaar met opties als o.a. een barcodescanner, 2D-Imager en RFID-module.

Reageer op dit artikel