nieuws

Whirlpool Benelux opent mega distributiecentrum

Warehousing

Logistiek dienstverlener De Rooy Warehousing heeft ten behoeve van Whirlpool Benelux een nieuw regionaal distributiecentrum in gebruik genomen op het bedrijvenpark Borchwerf II bij Roosendaal. Het gloednieuwe distributiecentrum is circa 45.000 vierkante meter.

Whirlpool Benelux opent mega distributiecentrum
Whirlpool Benelux

Het behoort hiermee tot één van de grootste distributiecentra in de Benelux. 

  

Het regionale distributiecentrum is gelegen in Oud Gastel, nabij Roosendaal aan de snelweg A17. Het dc wordt volgende week vrijdag officieel geopend door directeur Gerard de Rooy van De Rooy Holding, Supply chain manager Mark van der Heijden van Whirlpool en hoofd promotie & acquisitie Cees Nuijten van projectontwikkelaar Rewin West-Brabant.
 
Het modern ingerichte pand werkt onder andere met een geavanceerd orderverzamelsysteem en het ERP-platform Navision. Alle nieuwe heftrucks van het merk Caterpillar zijn uitgerust met kleminrichtingen van Cascade. Dit voorkomt beschadigingen aan de witgoedproducten van Whirlpool. (binnenkort meer over dit dc op Logistiek.nl)

Reageer op dit artikel