nieuws

Voortman haalt 45 ton heftruck in huis

Warehousing

Voortman Demontage uit Rijssen beschikt sinds kort over een Versa-Lift vorkheftruck met een hefcapaciteit van 45 ton. Deze wordt gebruikt voor het plaatsen en verplaatsen van zware machines in kleine ruimtes. De bijzondere heftruck is te huur, inclusief chauffeur.

Voortman haalt 45 ton heftruck in huis
Voortman Versa-Lift

Deze unieke compacte LPG vorkheftruck heeft directeur/mede-eigenaar Arend Voortman onlangs gekocht in Engeland. De afmetingen van deze heftruck zijn: 5.5 m. lang, 2.20 m breed en 3.0 m hoog. De heftruck is voorzien van uitschuifbare ballast en een afneembare hydraulische uitschuifbare hijsarm.

 

Specialisatie

Voortman heeft zich gespecialiseerd in het de- en monteren van zware machines en complete bedrijfsverhuizingen door geheel Europa. Onlangs is er nog een zware pers van een bedrijf in Ulft mee verplaatst. "Machines die te groot zijn om compleet te vervoeren, moeten vaak van te voren worden gedemonteerd", verklaart Arend Voortman. "Dit kunnen wij met deze zware en compacte Versa-Lift heftruck op een veilige en professionele manier verzorgen. Uiteraard kan de gedemonteerde machine op de plaats van bestemming ook weer door ons worden gemonteerd."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reageer op dit artikel