nieuws

Nieuw logistiek centrum voor Beelogic

Warehousing

Logistiek dienstverlener Beelogic heeft in het Eemhavengebied bij Rotterdam een nieuw logistiek centrum geopend met een oppervlakte van 13.000 vierkante meter. Het ligt nabij de container- en stukgoedterminals in het Eem/Waalhavengebied en het Distripark Eemhaven. Nabij de nieuwe locatie is ook het Rail Service Centrum.

Nieuw logistiek centrum voor Beelogic
Beelogic opent nieuw logistiek centrum in Eemhavengebied

Het pand beschikt over 22 laaddeuren en 14.000 palletplaatsen. Ook maakt Beelogic gebruik van een naburig magazijn van 10.000 vierkante meter, afhankelijk van de vraag.

 

VAL-activiteiten

Beelogic werd in 1997 opgericht op Distripark Eemhaven als expresbedrijf en verhuisde twee jaar later naar Schiedam. In 2003 keerde het naar het Distripark terug. Er werken bij het bedrijf nu 55 mensen. Behalve koeriers- en expresdiensten worden inmiddels ook opslag, toegevoegde-waardediensten en vrachtvervoer over de weg aangeboden.

 

Reageer op dit artikel