nieuws

Goodman breidt uit in Polen en Hongarije

Warehousing

Goodman heeft twee belangrijke vastgoedprojecten in Polen afgerond voor DHL Supply Chain en Nippon Express. Samen, inclusief nog een lopend project in Hongarije, breiden deze drie projecten de opslag- en kantoorcapaciteit in deze Oost-Europese regio uit met meer dan 50.000 vierkante meter.

Goodman breidt uit in Polen en Hongarije
Bij Ferihegy International Airport heeft Goodman ook een vastgoed project in afronding

In Polen heeft Goodman de samenwerking met DHL Supply Chain verstevigd door de oplevering van de uitbreiding van in Raciborz. De logistiek vastgoedontwikkelaar nam hiertoe het bestaande (6,3 hectare) terrein met faciliteiten over in een leaseback-constructie en breidde de bestaande opslagcapaciteit verder uit met ruim 9.000 vierkante meter.

  

Strategische ligging

Voor wereldwijd transportbedrijf Nippon Express ontwikkelde Goodman een distributiefaciliteit met een oppervlakte van meer dan 16.000 vierkante meter in Lysomice, nabij Torun in Polen.

Lysomice ligt strategisch in een industriegebied nabijheid de havens van Gdansk, Warschau en Bydgoszcz International Airport, waar Goodman’s European Logistics Fund (‘GELF’) ook al 40.000 vierkante meter beheert voor het Japanse NYK Logistics en Nissin.

  

Boedapest

In Hongarije ontwikkelt Goodman momenteel ruim 24.000 vierkante meter aan opslagfaciliteiten en 2.780 vierkante meter kantoorruimte voor de Duitse drogisterijketen Rossman. Het project op Üllõ Airport Logistics Centre in Boedapest is onderdeel van 155.000 vierkante meter vastgoedontwikkeling dichtbij Ferihegy International Airport, één van de snelst groeiende logistieke netwerken van de Hongaarse hoofdstad. Alle drie de projecten zijn opgenomen in Goodman’s European Logistics Fund

 

Reageer op dit artikel