nieuws

Zetes neemt Bopack Systems over

Warehousing

De onlangs failliet verklaarde printer en etikettenproducent Bopack Systems uit Wommelgem, België heeft een doorstart gemaakt onder de vlag van Zetes. De overname betreft ook de Nederlandse dochteronderneming in Heenvliet.

Zetes neemt Bopack Systems over
Bopack Wommelgem

De activiteiten van het Nederlandse Bopack Systems in Heenvliet worden in ongewijzigde vorm voortgezet. De organisatie van tien mensen staat onder leiding van Gerhard Kramer, die op zijn beurt rapporteert aan Jeroen Donkers, Country Manager Zetes Nederland.

    

Het Competence Center (foto) in Wommelgem – verantwoordelijk voor de business development, productie en ontwikkeling van de labelapplicatoren – staat onder leiding van Jean Jacques Schormans. De print- en etiketteersystemen van Bopack Systems zijn volgens Jeroen Donkers een uitstekende en professionele aanvulling op het productengamma van Zetes. "Hiemee kunnen wij een breder productenpakket op het gebied van Print & Apply en Labelling oplossingen bieden".

 

Klantenkring

Bopack is in veertig jaar gegroeid van een bescheiden familiebedrijf tot een professioneel klantgerichte totaalleverancier op etiketteergebied. De organisatie ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt print- en etiketteersystemen (ook wel labelapplicatoren genoemd) in eigen beheer. Tot de klantenkring van Bopack behoren onder andere: Heineken, Sara Lee, Campina-groep, Nestlé-groep en Coca Cola.

Reageer op dit artikel