nieuws

Slipvrije sorter met balletjes

Warehousing

De nieuwe ‘Power Ball Sorter’ van CSi Industries is ontwikkeld voor het uitsorteren van kartonnen dozen, kunststof bakken, kratten en trays met een vlakke gesloten bodem.

Slipvrije sorter met balletjes
CSi Power Ball Sorter

Het voordeel van deze sorter van CSi is – vergeleken met andere sorters – de aandrijving van de ballen met een dubbelzijdige tandriem. Hierdoor kan er geen slip optreden. De gesloten constructie zorgt bovendien voor een hoge veiligheidsgraad.
 

Ander richting
Dankzij de roterende ballen kunnen de dozen en bakken gemakkelijk in een andere transportrichting op de rollenbaan worden gezet.
 
Een defecte sortersectie is volgens de leverancier in minder dan 10 minuten te vervangen. Het productgewicht mag variëren tussen 1 en 30 kg. De verwerkings capaciteit is 4500 producten/uur. Deze kan – afhankelijk van het soort product – oplopen tot meer dan 5000 stuks.

Reageer op dit artikel