nieuws

De Klok Logistics start herbouw dc

Warehousing

Op het terrein van logistiek dienstverlener De Klok Logistics is begonnen met de bouw van een nieuw distributiecentrum in Nijmegen. De nieuwbouw volgt bijna anderhalf jaar nadat een grote brand een deel van het bedrijf in de as legde.

De Klok Logistics start herbouw dc
Artist impression van het nieuwe pand van De Klok Logistics in Nijmegen

In het nieuwe pand van De Klok Logistics worden de distributie, warehouse, expeditie en kantoren gevestigd. Al kort na de brand, die voor een schade zorgde van tussen de 16 en 17 miljoen schade, besloot de Nijmeegse logistiek dienstverlener om op de plek waar het oude dc stond nieuwbouw te plegen. Het bedrijf Unibouw is daarvoor in de arm genomen.

 

 Aanpassing hallen

Ondanks de crisis is directeur Cyrill Driessen optimistisch over de nieuwbouw. "Het zal wel goed komen. Op dit momenten worden de oude fundamenten van onze hallen aangepast. De nieuwbouw komt op precies dezelfde plek, binnenkort gaat de bouw echt beginnen. De nieuwbouw wordt dus vrijwel net zo groot als de oudbouw, alleen wordt het allemaal iets hoger. Ergens tussen eind augustus en half oktober moet het allemaal klaar zijn", aldus Driessen in dagblad De Gelderlander. 

 

Oplevering

Het nieuwe pand van De Klok Logistics krijgt de beschikking over een laadperron met in totaal 38 docks. In het dc komt verder een volledige sprinklerinstallatie. Daarnaast bouwt Unibouw de 1250 vierkante meter kantoorruimte volledig af tot en met de toegangscontrole op het terrein van de logistiek dienstverlener.

 

Reageer op dit artikel