nieuws

Tien nieuwe elektrische trucks voor Damco

Warehousing

Damco Bakkerijgrondstoffen uit Vlaardingen heeft onlangs tien nieuwe elektrische trucks in ontvangst mogen nemen. De trucks zijn geleverd door Wynmalen Materials Handling uit dezelfde plaats.

Tien nieuwe elektrische trucks voor Damco
Stapelaar en heftrucks voor Damco

De levering betreft negen heftrucks uit de ATF serie. Het zijn ERP16ATF met driedelige masten, ook hebben ze ondermeer een diagnosesysteem en geavanceerd managementsysteem met wachtwoordbeveiliging. De trucks zijn instelbaar op vier prestatieniveaus en hebben een in vijf standen verstelbare stuurkolom. Het vorkenbord heeft een geïntegreerde sideshift. De volledig geveerde stoel is instelbaar op chauffeurs­gewicht en de trucks hebben een laag geluidsniveau 69dB(A) op oorhoogte.

 

Stapelaar

De tiende truck betreft een Yale-stapelaar van het type MS10E, met tweedelige mast en is standaard voorzien van een ingebouwde lader 15 Amp. Alle tien trucks zijn geleverd in de huiskleur Damco rood.

  

Directeur Jan Hoogstad van Damco bakkerijgrondstoffen: "De aanschaf van elektrische trucks was niet zomaar een beslissing, maar een weloverwogen besluit dat was gebaseerd advies, service en flexibiliteit van de leverancier. Juist nu in deze tijd moet je niet twijfelen om te investeren. Laat je niet verrassen door stilstand, vertraging en/of hoge reparatiekosten van je intern transportmiddelen."
  

Foto: links directeur Jan Hoogstad (Damco) en account manager Theo Herkenraad (Wynmalen).

Reageer op dit artikel