nieuws

Mooy Logistics vervangt heftruckvloot

Warehousing

Geconditioneerd AGF-specialist Mooy Logistics heeft een nieuwe heftruckvloot aangeschaft voor haar nieuwe distributiecentrum in Hazeldonk. Deze Lafis en Toyota heftrucks zijn allemaal geleverd door Prins Maasdijk.

Mooy Logistics vervangt heftruckvloot
Mooy Logistics

Het betreft ruim veertig Lafis elektrische pallettrucks, twee Lafis reachtrucks en diverse Toyota heftrucks. Leverancier Prins Maasdijk verzorgt en levert al jaren het intern transport materieel voor Mooy Logistics. De nieuwbouw was tevens een ijkpunt voor het intern transport materieel en haar leverancier.

 

Verhuizing

De vorige locatie van Mooy Logistics in Breda werd veel te klein voor de toegenomen export van koelversproducten naar Frankrijk. Nieuwbouw op het nabijgelegen Logistic Center Hazeldonk-Meer gaf weer voldoende lucht. De bouw vergde negen maanden. Er is op de computers na weinig verhuisd van Breda naar Hazeldonk. De diverse stellingtypen – waaronder verrijdbare – in de koelcellen zijn nieuw. De heftruckvloot hoefde ook niet mee te verhuizen. Het huurcontract van het intern transportmaterieel liep eind 2008 af. De nieuwe trucks zijn door leverancier Prins Maasdijk op het nieuwe adres afgeleverd.

 

Reageer op dit artikel