nieuws

Miljoenencontracten voor Wincanton

Warehousing

Logistiek dienstverlener Wincanton heeft twee pretentieuze contracten voor warehousing en transport services binnen gehaald. Gezamenlijk goed voor 100 miljoen pond omzet.

Miljoenencontracten voor Wincanton
Miljoenencontracten voor Wincanton

De samenwerking met levensmiddelenproducent HJ Heinz is verlengd en er is een nieuw driejarig contract ondertekend met elektronica leverancier Panasonic.

 

Het contract met HJ Heinz is verlengd. Met deze food-gigant werkt  Wincanton al 13 jaar samen. De dienstverlener sleepte daarnaast ook een nieuw driejarig contract in de wacht. Met elektronicaleverancier Panasonic kwam Wincanton overeen om het vervoer naar de retailers vanuit het dc in Northampton in het Verenigd Koninkrijk voor haar rekening te gaan nemen.

Met een driejarige verlenging van het transport contract en een vierjarige verlenging van het warehousing contract met Heinz is Wincanton de primaire leverancier van warehousing en transportdiensten van alle HJ Heinz merken, inclusief HP en Amoy.

Reageer op dit artikel