nieuws

Caretrex implementeert WMS in Rotterdams dc

Warehousing

Caretrex implementeert WMS in Rotterdams dc
Jos Vriens general manager Caretrex

Logistiek dienstverlener Caretrex is in het Rotterdamse distributiecentrum live gegaan met een nieuwe WMS-oplossing. Caretrex’ belangrijkste reden om een ander warehousemanagement systeem aan te schaffen was dat het oude WMS-pakket geen barcodescanning ondersteunde. In een paar weken ging Caretrex live met de warehouseoplossing van LogiFact.

 

Caretrex implementeerde het warehousemanagement systeem in eerste instantie voor één van de grootste klanten. De grote klant binnen de Rotterdamse vestiging van het bedrijf. Het is de bedoeling dat voor de zomer alle andere klanten binnen het dc ook in het nieuwe WMS zijn gegoten. De logistiek dienstverlener koos voor de LogiFact oplossing omdat deze is gebaseerd op het WMS van softwareleverancier SAP. Twee van de grootste klanten van Caretrex werken met behulp van een SAP ERP. Doordat het bedrijf nu met een op SAP gebaseerd WMS werkt was het relatief eenvoudig om koppelingen te leggen met deze klanten.

Reageer op dit artikel