nieuws

Agrilog opent opleidingscentrum voor heftrucks

Warehousing

Agrilog heeft haar nieuwe opleidingscentrum in Leeuwarden geopend. Het opleidingsinstituut geeft daar onder andere praktijktrainingen in het besturen en bedienen van heftrucks, reachtrucks, verreikers en hoogwerkers voor de logistieke sector, de bouw, de industrie en de agrarische sector.

Agrilog opent opleidingscentrum voor heftrucks
Agrilog Leeuwarden

Ook VCA, BHV en EHBO-cursussen staan op het programma.
De heftrucktrainingen worden in Leeuwarden, of op het bedrijf van de opdrachtgever (in Company) gegeven. Daarnaast wordt het opleidingsinstituut frequent ingehuurd door het beroepsgerichte onderwijs en re-integratie bedrijven, zoals Fourstar.

 

Bereikbaarheid heftruckcentrum 

Directeur Dirk Nanne van Agrilog: "Omdat de nieuwe trainingslocatie goed per openbaar vervoer te bereiken is, kunnen we cursisten uit heel Nederland een opleidingstraject aanbieden dat om 9.00 uur start en in één dag afgerond kan worden. Ik stuur dan wel één of twee weken van te voren de theoretische stof naar de cursisten toe, zodat ze goed beslagen op de opleidingsvloer verschijnen."

 

Huurtrucks

Indien na een ééndaagse training blijkt, dat de deelnemer niet voldoende kan rijden en werken met de hef- of reachtruck, dan volgt een extra praktijkdag. Agrilog huurt moderne nieuwe hef- en reachtrucks in plaats van ze te kopen. Elektrische en verbrandingstrucks kunnen voor de opleiding worden ingezet. Zelfs trainingen op specifieke types, die hetzelfde zijn als in het bedrijf, zijn mogelijk.

Reageer op dit artikel