nieuws

Witron maakt vakkenvullers overbodig

Warehousing

Met het Shelf Replenishment System (SRS) van Witron is het mogelijk de winkelschappen tijdens openingstijden automatisch aan te vullen. Vakkenvullers zijn daarmee overbodig geworden en klanten worden niet meer gehinderd door palletwagens en rolcontainers.

Witron maakt vakkenvullers overbodig
Witron SRS

Magazijnautomatiseerder Witron Engineering gaat deze SRS nog dit jaar in een pilotwinkel uitproberen en finetunen. De systeemleverancier verwacht dat deze automatische ‘winkelschappenvuller’ snel rendabel is te maken voor grootwinkelbedrijven met een breed assortiment. De producten worden met behulp van stille conveyors, shuttles en een pushback-systeem van achter op de winkelschappen gezet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Order Picking Machinery

De werking daarvan komt omgekeerd overeen met de Order Picking Machinery (OPM) van Witron, die onder andere in het geautomatiseerde distributiecentrum van Edeka wordt toegepast. De shuttle (onderste foto) is uitgerust met een scanner om de exacte schappositie en de aan te vullen artikelhoeveelheid te bepalen. Het gehele mechanisme is achter de winkelschappen in een afgeschermde bevoorradingsgang gemonteerd, zodat de klant daar niets van merkt.

 

 

Reageer op dit artikel