nieuws

R&W Traktiebatterijen breidt uit in Rijnmond

Warehousing

R&W Traktiebatterijen uit Ede gaat haar activiteiten in de regio Rijnmond uitbreiden.
Met de aankoop van een nieuwbouwpand in Capelle a/d IJssel wordt het service-netwerk in de omgeving van Rotterdam uitgebreid en versterkt.

R&W Traktiebatterijen breidt uit in Rijnmond
R&W Traktiebatterijen

Vanaf medio April 2009 wordt met dit nieuwe kantoor en magazijn nadere invulling gegeven aan de toenemende vraag naar de snelle levering van vervangingsbatterijen en reparaties/testen van dergelijke batterijen. Het overgrote deel van de voorraden blijft op de hoofdlocatie in Ede staan, maar met de lokale opslag van hardlopers in Rijnmond kan belangrijke tijd gewonnen worden voor de vervanging en reparatie van batterijen. De vestiging krijgt ook de beschikking over werkplaatsladers en batterijentesters, zodat niet alle batterijen meer van en naar Ede getransporteerd hoeven te worden.

 

 

 

Profiel

R&W Traktiebatterijen levert sinds 1995 batterijen en laders aan vrijwel alle aanbieders van Intern Transport. Vanuit de hoofdvestiging in Ede werken 35 medewerkers aan de dagelijkse energievoorziening van heftrucks, magazijnvoertuigen en reinigingmachines. De service wordt in de buitendienst uitgevoerd door 18 medewerkers, waarvan 5 in de regio Rijnmond.

Reageer op dit artikel