nieuws

Reedijk Bandenservice richt magazijn in

Warehousing

Het nieuwbouwpand van Reedijk Bandenservice in Strijen is bijna klaar. Ondanks dat de bestrating buiten nog niet is aangelegd, is het bedrijf al wel verhuisd. Binnen in het magazijn staan nieuwe stellingen en intern transportmaterieel geleverd door MotracLinde.

Reedijk Bandenservice richt magazijn in
Reedijk bandenservice

De officiële opening van het pand verwachten eigenaren Bas en Bert Reedijk over een maand of twee.

Reedijk Bandenservice heeft al jaren handelscontacten met PON-dochter Continental voor de levering van banden. Via dat kanaal kwam het bedrijf vanzelf in contact met het zusterbedrijf MotracLinde, dat ook het magazijn van Continental had ingericht. Om ruimte te besparen koos Reedijk Bandenservice voor een smalle-gangen-magazijn. In de vloer liggen inductielijnen die de man-up orderverzameltruck – type V12- kaarsrecht door de gang sturen. De bestuurder hoeft alleen maar de snelheid en hoogte te bepalen.

 

Maatwerk

De orderverzameltruck is voorzien van een extra ingang naar de kooi voorop de truck. Standaard zit op deze truck slechts een ingang in het midden. Deze orderverzameltruck heeft nu een ingang rechts en links. Hierdoor kan de orderverzamelaar op eenvoudige wijze losse sets banden en velgen pakken. Deze constructie was eerder al ontworpen voor Continental. Reedijk kon deze toepassing ook goed gebruiken. Daarnaast heeft Reedijk Bandenservice ook nog een Linde reachtruck R14 S en een elektrische heftruck E16 rijden.

Reageer op dit artikel