nieuws

Logistica 2009 ligt op koers

Warehousing

De inschrijvingen voor Logistica 2009 lopen voorspoedig. Op dit moment hebben ruim 175 bedrijven zich ingeschreven. Verder hebben zo’n 60 bedrijven een optie genomen op standruimte. Hiermee is ruim driekwart van het beursoppervlak bezet en zijn de vooruitzichten voor Logistica 2009 positief.

Logistica 2009 ligt op koers
Logistica 2009

Ook in 2009 zal de Logistica Award tijdens de beurs worden uitgereikt. Doel van de award is om de ontwikkeling van innovatieve oplossingen binnen de logistiek te bevorderen. Deelnemers die actief werken aan innovatieve oplossingen binnen de logistiek worden opgeroepen zich in te schrijven voor deze prijs. 
 
Scala Logistica 

De eerste voorbereidingen voor het Scala tijdens Logistica 2009 zijn inmiddels opgestart.

Scala’s zijn demonstratiepleinen waar deelnemers van Logistica aan kunnen participeren. Op deze pleinen kunnen exposanten gezamenlijk nieuwe oplossingen tonen aan de bezoeker.
 
Doel van de Scalapresentaties is een overzicht te bieden van de nieuwste oplossingen en innovaties die een bijdrage leveren aan de verbetering van logistieke processen. Voor de komende editie zijn er drie thema’s bepaald die nader worden uitgewerkt:

  • Geautomatiseerd laden en lossen van containers
  • Dynamisch orderverzamelen + orderpicking
  • Safety & Security
Reageer op dit artikel