nieuws

Eerste paal voor dc Antalis-bedrijven

Warehousing

De eerste paal is geslagen van het nieuw te realiseren distributiecentrum voor de Nederlandse bedrijven van papierdistributeur Antalis in Almere. Deze feestelijke handeling werd verricht door burgemeester Annemarie Jorritsma. De oplevering van het complex zal in de zomer van 2009 zijn.

Eerste paal voor dc Antalis-bedrijven
Dc eerste paal

ModoVanGelder, Grafisch Papier en Dekker Packaging brengenhun logistieke operaties onder één dak in Almere. Naast een distributiecentrum voor de drie bedrijven, zullen ook de kantoren van ModoVanGelder en Dekker Packaging in het nieuwe pand worden ondergebracht. Het kantoor van Grafisch Papier zal op de huidige locatie in Andelst gevestigd blijven. De drie bedrijven blijven elk onder hun eigen identiteit opereren.
 

29.000 vierkante meter

Het nieuw te realiseren complex in Almere komt te staan op het industrieterrein aan de Stichtsekant, nabij de A27. Het complex krijgt een oppervlakte van 29.000 vierkante meter. Het pand krijgt 28 los-/laadstations en komt te staan op een perceel van 39.000 vierkante meter.

Naar verwachting zal de verhuizing van ModoVanGelder in september 2009 zijn. De logistieke activiteiten van Grafisch Papier gaan in november over. Dekker Packaging verhuist eind 2009.

Reageer op dit artikel