nieuws

Canon Europe verbetert uitgaande stromen

Warehousing

Canon Europe’s dc in Amstelveen heeft de uitgaande stromen geoptimaliseerd met het inzetten van een conveyor-, verpakking- en sorteersysteem van VanderLande Industries. Het dc wordt gemanaged door Nippon Express.

Canon Europe verbetert uitgaande stromen
Canon verbetert uitgaande stromen

Consafe Logistics heeft het warehouse control system (WCS) uitgebreid met de bestaande middleware applicatie. Het WCS bestuurt nu de Daifuku kranen en de VanderLande material handling apparatuur. Alle orders worden nu nauwkeurig gecontroleerd op gewicht en kwaliteit. Tijdens het project is het bestaande server platform vervanging door een windows omgeving. Het project is in een korte tijd gerealiseerd naar volle tevredenheid van Canon Europe.

Reageer op dit artikel