nieuws

Almat levert nieuwe trucks af

Warehousing

Almat Industrie heeft onlangs nieuw intern transportmaterieel uitgeleverd bij twee klanten. Het bedrijf verkocht twee zijladers aan Schotpoort Warehouse in Hoogezand en een drietons heftruck aan BouwCenter HCI in Hengelo Gld.

Almat levert nieuwe trucks af
Zijladers Almat

De twee zijladers die Almat uit Laren Gld heeft afgeleverd bij Schotpoort Warehouse zijn Jumbo vierwiel zijladers van het type JGQN 40/12/45. Deze LPG-zijladers gaan het aluminium van SAPA transporteren. De machines zijn uitgevoerd met een 4.500 millimeter hefmast en een verhoogde cabine om het zicht voor de  chauffeur zo optimaal mogelijk te maken.

De zijladers hebben Griptech-Kooi reachvorken.  Het onderhoud  is ondergebracht in een full-service contract dat ook wordt verzorgd door Almat Industrie.

 

Nieuwe heftruck
Ook BouwCenter HCI met vestigingen in Hengelo Gld., Ulft en Zevenaar kiest voor de service van Almat. De heftruckleverancier verricht al jaren het onderhoud en eventuele reparaties aan het intern transport materieel voor dit bedrijf. HCI schafte onlangs een nieuwe drietons Linde type 393 LPG vorkheftruck aan. De machine werd afgeleverd in de twee bedrijfskleuren.
Dit is de zesde door Almat geleverde machine in LPG-uitvoering ter vervanging van de diesel.

Reageer op dit artikel