nieuws

VILO Hardenberg trekt weer meer bezoekers

Warehousing

De negende editie van de Vilo relatiedagen in Hardenberg heeft 4.442 bezoekers opgeleverd. Ten opzichte van vorige editie is dat weer een stijgende lijn. De kwaliteit van de bezoekers was volgens de standhouders en beursorganisatie hoog. In totaal stonden 87 exposanten gedurende drie dagen klaar voor hun (potentiële) relaties.

VILO Hardenberg trekt weer meer bezoekers
Vilo Relatiedagen

RTL Transportwereld was ook op deze Vilo aanwezig. Ze hebben opnames gemaakt van een aantal bedrijven en een sfeerimpressie gemaakt van de vakbeurs. De uitzending is te zien op zondag 25 januari a.s. om 18.30 uur op RTL7. De volgende Vilo relatiedagen in Hardenberg staan gepland op 12, 13 en 14 januari 2010.

 

Winnaars

Op de stand van Pelle Service en Wynmalen Materials Handling konden bezoekers die hun visitekaartje achterlieten een Yale miniatuurheftruck winnen. Op de laatste avond van deze geslaagde beurs vond de trekking plaats door beursorganisator Gineke van Eck onder toeziend oog van Henry Berendsen van Pelle (zie foto). De winnaars krijgen hun miniatuurtjes zo spoedig mogelijk thuis gestuurd.

Reageer op dit artikel