nieuws

NKIT 2009 tijdens vakbeurs Logistica

Warehousing

De 14e editie van het veiligheidskampioenschap NKIT vindt dit jaar plaats tijdens de Logistica 2009. De driejaarlijkse vakbeurs wordt gehouden van dinsdag 10 tot en met 14 november in de Jaarbeurs in Utrecht. De NKIT-wedstrijddagen zijn vrijdag 13 en zaterdag 14 november.

NKIT 2009 tijdens vakbeurs Logistica
NKIT

Evenals andere jaren staat veilig werken centraal tijdens het Nederlands Kampioenschap Intern Transport, kortweg NKIT. Elke chauffeur krijgt dezelfde opdrachten met verschillende hef- en magazijntrucks. Degene die hierbij de minste veiligheidsfouten maakt tijdens de beschikbare tijd, sleept de titel Kampioen van Nederland in de wacht.

Afhankelijk van het aantal deelnemers zal het evenement over de vrijdag en zaterdag worden verdeeld. Op vrijdag is de kwalificatie voor de altijd superspannende finale die op zaterdag gehouden wordt.
  

Veel belangstelling
Het NKIT 2009 vindt plaats in hal 12. In deze drukbezochte hal staan diverse grote heftruckleveranciers als het Scala Logistica. Een betere locatie voor het Kampioenschap is amper denkbaar.
Aanmelden voor het NKIT 2009 is vanaf heden mogelijk. Download het inschrijfformulier, vul het in en stuur het op. Dat kan per e-mail, fax of gewoon per post. Wees er snel bij, want in vergelijking met andere Logistica jaren zijn er minder voorselectiedagen. Inroostering geschiedt geheel op volgorde van aanmelding.

 

 InschrijfformulierNKIT2009.doc

 

Kijk alvast eens rond in het NKIT-archief en proef de sfeer. Wie veilig wil werken en zien hoe dat het best kan, mag het NKIT niet missen! 

Reageer op dit artikel