nieuws

Magazijnvloeren reinigen zonder chemicaliën

Warehousing

Diverse Batterij-aangedreven Tennant opzitschrobzuigmachines, waaronder de T7 en de T15 zijn uitgerust met het ec-H2O systeem. Deze zet leidingwater om in een universeel vloerreinigingsmiddel zonder toevoeging van chemicaliën.

Magazijnvloeren reinigen zonder chemicaliën
Tennant

 

Vloerreinigingsmachines die met ec-H2O uitgerust zijn, leveren volgens de fabrikant Tennant goede reinigingsresultaten zonder de negatieve impact op het milieu en op de gezondheid verbonden aan productie, verpakking, transport, gebruik en afvoer van traditionele detergenten. ec-H2O begint als water en eindigt als water, waardoor het eenvoudig en veilig gebruikt en afgevoerd kan worden; met ec-H2O wordt 70 procent minder water verbruikt dan bij traditionele schoonmaakmethodes, waardoor 3x langer met één tank geschrobd kan worden; het laat geen glad residu na op de vloer; en het veroorzaakt geen extra belasting van het afvalwatersysteem. Doordat er geen chemicaliën worden toegevoegd worden milieu en werknemers minder belast en spaart men kosten uit voor het aankopen en afvoeren van detergenten.

Reageer op dit artikel